Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Momtazah afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden.

  • iDeal is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDeal wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • U hoeft geen software te installeren
  • Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDeal

PayPal is een online betalingssysteem dat gebruik maakt van e-mailadressen om de verzender en de ontvanger van een betaling te identificeren. Met PayPal betaalt u snel en veilig online en een rekening openen is kosteloos. Bij uw aanmelding dient u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal te registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard. De betaling gebeurt via het PayPal-account van de koper en komt terecht op het PayPal-account van de verkoper. Het is dus niet nodig om via het internet persoonlijke gegevens te versturen naar de andere partij.

Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Alle klanten van de banken Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC, CBC, AXA Bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash. OPMERKING: betalen met Mister Cash is enkel van toepassingen voor klanten met een Belgische bankrekening(kaart).

Met Sofort Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit. U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van internetbankieren en is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats zodat uw bestelling, sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving, direct kan worden verwerkt. OPMERKING: betalen met Sofort is enkel van toepassingen voor klanten met een Duitse bankrekening(kaart).